Despre Mine
Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Sef de Lucrari in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, departamentul de Chirurgie plastica, Sef de Sectie Chirurgie Plastica la Spitalul Clinic De Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti.
 

Interesul pentru chirurgia estetica s-a imbinat cu cel pentru chirurgia plastica astfel in momentul de fata Dr. Carmen Giuglea are o experienta de 12 ani in chirurgia estetica si de 15 ani in chirurgia plastica. Inca din anul 2002 si-a inceput activitatea de chirurg estetician intr-o clinica privata la infiintarea careia a si contribuit (Euroestet), abordand inca de la inceput toate tipurile de interventii de chirurgie estetica (a sanului, a conturului corporal, a fetei, etc).

In prezent experienta bogata acumulata, alaturi de continua pregatire teoretica si practica prin participarea permanenta la cursuri, conferinte si congrese de specialitate, o recomandaca un chirurg caruia va puteti adresa cu toata increderea.

Ca si chirurg plastician, Dr. Carmen Giuglea are peste 5000 de interventii chirurgicale efectuate, dintre care unele cu grad de dificultate deosebit (reconstructii diferite prin transferuri libere microchirurgicale, replantari, etc), efectuate in cadrul sectiei de chirurgie plastica de la Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni” unde s-a format. De aproximativ un an a reusit sa infiinteze o sectie de chirurgie plastica in cadrul Spitalului Sf Ioan, formata din medici tineri si cu potential, care cu siguranta se va dezvolta rapid in viitor.

Revenind la activitatea de chirurg estetician in regim privat, ea s-a desfasurat in cadrul unei echipe alcatuite din medici si asistente care au lucrat impreuna inca de la inceput, si care acum functioneaza impecabil, ca un mecanism bine construit si bine rodat. Consecinta fireasca este profesionalismul, promptitudinea si siguranta pe care aceasta echipa v-o poate oferi.

Activitatea stiintifica a Dr. Carmen Giuglea include peste 60 de articole publicate in reviste de specialitate, 215 prezentari sustinute la congrese de specialitate, autor sau coauthor la 7 carti aparute la edituri nationale; de asemenea a participat sau a coordonat numeroase proiecte stiintifice de cercetare (12).

Este membra a celor mai importante asociatii profesionale nationale si internationale (ACPR, SRCE, IPRAS, EPRAS), este delegat national al ACPR la IPRAS si trezorierul ACPR.


Taguri: dr. Carmen Giuglea, Carmen Giuglea, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie estetica bucuresti, clinica perfect estetic, microchirurgie reconstructiva, marire sani, pret marire sani, pret operatie sani, clinica chirurgie estetica, operatie estetica, implanturi cu silicon, micsorare sani, ridicare sani, mamoreductie, augmentare mamara, marire buze, injectii botox, lipoaspiratie, operatie la nas, corectare nas, micsorare nas, liposuctie, rinoplastie, rinocorectie, lifting facial, corectie pleoape, blefaroplastie, corectie urechi, otoplastie, lipofilling, abdominoplastie, modelare abdomen, mentoplastie, micsorarea barbiei, ginecomastie, lipectomie, marire fese, marire penis, reducere labii, silicoane, pret silicoane, implant silicon, remodelare corp, intinerire faciala, infrumusetare faciala


Articole

Augmentare mamara - Dosar complet
Augmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de ...
Liftingul de coapse

Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa ...
  CV complet dr. Carmen Giuglea

Vreau sa ma programez

 

+40 314 219 337

 

+40 732 431 474
+40 723 216 718
+40 770 440 518

 
Copyright Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus