Media
Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Sef de Lucrari in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, departamentul de Chirurgie plastica, Sef de Sectie Chirurgie Plastica la Spitalul Clinic De Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti.
 
decembrie 2017, 1 Prietenii de la 11, Antena 1

Obezitatea infantila si chirurgia postbariatrica

Dr Carmen Giuglea vorbeste in interviul acordat Ruxandrei Luca, pentru emisiunea ”Prietenii de la 11”, despre obezitate infantila si beneficiile chirurgiei postbariatrice dupa procesul de slabire. Andreea Serban - pacienta, ne impartaseste povestea ei. Explicatiile psihologice Cristina Fedorovici psiholog specializata pacienti bariatrici.

noiembrie 2017, 1 Neata cu Razvan si Dani, Antena 1

Reconstructia mamara post-mastectomie

In cadrul interviului acordat Simonei Dragomir, Dr Carmen Giuglea vorbeste despre beneficiile reconstructiei mamare post-mastectomie dar si posibilitatea decontarii acestei interventii. Medicul oncolog Maria Chis explica despre metodele de tratament ale cancerului de san in functie de stagiu. Marturiile a doua paciente care au beneficiat de reconstructie mamara incheie optimist materialul.

noiembrie 2017, 1 Matinal, TVR

Chirurgie estetica cu masura

Dr. Carmen Giuglea invitata Mariei Linda la 1 Matinal vorbeste despre interventii estetice realizate cu masura si in armonie cu intregul corp.

noiembrie 2017, Prietenii de la 11, Antena 1

Diastaza abdominala - solutia chirurgicala

Tot mai multe femei, dupa nastere, sufera de diastaza abdominala, aceasta problema a muschilor abdominali poate fi rezolvata chirurgical. Dr. Carmen Giuglea ii explica Ruxandrei Luca in ce consta interventia.

octombrie 2017, Digimatinal, Digi24

Chirurgia postbariatrica sau corectie corporala dupa slabiri masive

In interviul de la Digimatinal, dr. Carmen Giuglea vorbeste despre ce presupun interventiile de corectie a conturului corporal dupa slabiri de peste 30, 50, 100 kg.

septembrie 2017, Stirile TVR, TVR

Beneficiile chirurgiei postbariatrice

Dr Carmen Giuglea vorbeste despre beneficiile estetice si psihice ale interventiilor postbariatrice. Doinita Gheorghiu - pacienta, ne impartaseste povestea ei. Explicatiile psihologice - Cristina Fedorovici, psiholog specializata pacienti bariatrici.

septembrie 2017, Neata cu Razvan si Dani, Antena 1

Beneficiile estetice si psihice ale interventiilor postbariatrice

Dr Carmen Giuglea vorbeste despre beneficiile estetice si psihice ale interventiilor postbariatrice. Doinita Gheorghiu - pacienta, ne impartaseste povestea ei. Explicatiile psihologice - Cristina Fedorovici, psiholog specializata pacienti bariatrici.

remodelare corporala
august 2017, www.lorenaburlacu.ro

Remodelare corporală pe muchie de cuțit

Cunosc femei care arată impecabil și cu toate astea încearcă cu disperare să corecteze chiar și ce nu trebuie corectat. Tehnicile astea de contur corporal, de exemplu, au și ele scopul lor. Cine se califica pentru liposuctie sau abdominoplastie ne explica Carmen Giuglea!

iulie 2017, Stirile PRO TV

Beneficiile reconstrucției mamare

Dr. Carmen Giuglea vorbește despre beneficiile reconstrucției mamare post-mastectomie și despre posibilitatea decontării acestei intervenții. De asemenea chirurgul oncolog Octav Ginghina vorbește despre screeningul cu care se poate diagnostica cancerul de sân în faze incipiente. Iuliana Alexe, pacienta diagnosticata cu cancer de sân, a beneficiat de doua intervenții într-una decontate de stat.

iulie 2017, Live Doc

Reconstrucția mamară post mastectomie

Dr. Carmen Giuglea vorbeste despre reconstructia mamara post-mastectomie si despre posibilitatea decontarii acestei interventii. Medicul estetician explica ce implica acest tip de interventii la nivelul sanului, dar si cat de importanta este reconstructia sanului pentru psihicul femeii.

Lifting facial
iulie 2017, www.garbo.ro

Intinerirea faciala - de la simple injectari la lifting chirurgical

Liftingul facial este ultima solutie in ierarhia metodelor de intinerire faciala dupa fillere, toxina botulinica, peelinguri chimice, tratamente laser si lipofilling. Este foarte utila mai ales atunci cand este necesara si rezolvarea aspectului inestetic al gatului, liftingul cervico-facial fiind in acest caz solutia.

iunie 2017, Digi Matinal, Digi24

Reconstrucția mamară post mastectomie

Dr. Carmen Giuglea vorbește împreună cu Anca Dumitrescu despre reconstrucția mamară post-mastectomie și despre posibilitatea decontării acestei intervenții. Medicul estetician explică ce implică acest tip de intervenții la nivelul sânului, dar și cât de importantă este reconstrucția sânului pentru psihicul femeii.

dr. Carmen Giuglea
iunie 2017, ziare.com

Ce este si cum se face blefaroplastia, procedura prin care iti poti intineri ochii

Aceasta presupune corectarea excesului tegumentar de la nivelul pleoapelor, combinata sau nu cu corectia pungilor de sub ochi, explica pentru Ziare.com dr. Carmen Giuglea, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

mai 2017, Prietenii de la 11, Antena 1

Corectia sanilor dupa alaptare Antena 1

Dr. Carmen Giuglea vorbeste impreuna cu Ruxandra Luca despre posibila corectie a sanilor dupa sarcina si alaptare. Medicul estetician explica ce implica acest tip de interventii la nivelul sanului, dar si cat de importanta este preventia.

mai 2017, Adevarul Live

Dr. Carmen Giuglea - Chirurgie post-bariatrică - Adevarul Live

Dr. Carmen Giuglea vorbeste in cardul interviul de la Adevarul Live despre beneficiile chirurgiei post bariatrice. De asemenea in cadrul interviului puteti regasi si testimonialul unei paciente care povesteste despre cum aceasta interventie i-a schimbat viata.

Aprilie 2017, DIGI24

Când este necesară chirurgia post-bariatrică

Aproape un sfert dintre români suferă de obezitate. Din ce în ce mai mulţi apelează la chirurgia bariatrică, adică operaţii de micşorare a stomacului. După această etapă mulţi pacienţi rămân însă cu un surplus de piele care deranjează nu doar estetic, ci şi funcţional. Practic, îi împiedică să aibă o viaţă normală.

Martie 2017, ProTV

Dr. Carmen Giuglea vorbeste la ProTV despre chirurgia sanului

Cand chirurgia estetica devine mai mult decat un moft? Cand incepem sa ne gandim la un lifting al sanilor, o marire sau o ajustare estetica? Ce presupune si cum decurge recuperarea post interventie? Dna. Dr. Carmen Giuglea, chirurg estetician, raspunde acestor intrebari la "Vorbeste lumea", la Pro Tv.

Ianuarie 2017, Smart FM

Dr. Carmen Giuglea invitata la Smart FM

Dr. chirurg estetician Carmen Giuglea ne-a vorbit astazi la Smart FM despre chirurgia conturului corporal, solutie post-bariatrica integrata procesului de slabire a pacientilor care sufera de obezitate morbida.

Decembrie 2016, Observator Antena1

Dr. Carmen Giuglea vorbeste la Observator despre chirurgia conturului corporal, operatia care reda increderea dupa slabire


Decembrie 2016, Digi 24

Dr. Carmen Giuglea vorbeste la Digi Matinal despre chirurgia conturului corporal

Dupa operatiile bariatrice si slabire apare excesul tegumentar, care ii impiedica pe pacienti sa aiba o viata normala. O persoana care a slabit peste 40 kg are nevoie de mai multe operatii, care pot fi efectuate combinat de catre o echipa de chirurgie postbariatrica. Zone care necesita interventii: abdomen, brate, coapse, fata.

16.10.2014, Metropotam

Operații gratuite pentru reconstrucția sânilor la spitalul Sf. Ioan din București

DR. CARMEN GIUGLEA realizează operații GRATUITE de reconstrucție a sânilor adresate pacientelor ce au suferit mastectomii cauzate de cancerul mamar.

16.10.2014, Explore Medicine TV

Declarația DR. CARMEN GIUGLEA în ceea ce privesc reconstrucțiile mamare

"Femeile care au suferit mastectomii cauzate de cancer pot beneficia gratuit de reconstrucție de sân cu implant ", declară DR. CARMEN GIUGLEA șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. Ioan din capitală.

16.10.2014, Sanatatea Buzoiana

"Pacientele care au suferit mastectomii ezită să apeleze la operații de reconstrucție prin implant"

DR. CARMEN GIUGLEA împreună cu echipa sa de specialiști de la spitalul Sf. Ioan București intenționează să transforme unitatea într-un centru de referință în ceea ce privește reconstrucția mamară postmastectomie și încurajează pacientele să se opereze, intervenția fiind DECONTATĂ de CNAS.

16.10.2014, radiofxnet.ro

"Conferință de presă Spitalul Sf. Ioan, 15 octombrie 2014, BRA DAY"

Dr. CARMEN GIUGLEA medic primar și șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. ioan București
15.10.2014, Evenimentul zilei

Reconstrucție de sân la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală

DR. CARMEN GIUGLEA împreună cu echipa sa de specialiști de la spitalul Sf. Ioan București ajută femeile care au suferit în urma unei mastectomii să își recapete integritatea corporală.

10.10.2014, Ring

Veste bună pentru româncele care au făcut MASTECTOMIE! Acum pot beneficia de IMPLANTURI GRATUITE

DR. CARMEN GIUGLEA șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. Ioan București s-a implicat total în programul de reconstrucție mamară pentru a ajuta pacientele care au suferit în urma unei mastectomii.
Taguri: dr. Carmen Giuglea, Carmen Giuglea, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie estetica bucuresti, clinica perfect estetic, microchirurgie reconstructiva, marire sani, pret marire sani, pret operatie sani, clinica chirurgie estetica, operatie estetica, implanturi cu silicon, micsorare sani, ridicare sani, mamoreductie, augmentare mamara, marire buze, injectii botox, lipoaspiratie, operatie la nas, corectare nas, micsorare nas, liposuctie, rinoplastie, rinocorectie, lifting facial, corectie pleoape, blefaroplastie, corectie urechi, otoplastie, lipofilling, abdominoplastie, modelare abdomen, mentoplastie, micsorarea barbiei, ginecomastie, lipectomie, marire fese, marire penis, reducere labii, silicoane, pret silicoane, implant silicon, remodelare corp, intinerire faciala, infrumusetare faciala


Articole

Augmentare mamara - Dosar complet
Augmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de ...
Liftingul de coapse

Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa ...
  CV complet dr. Carmen Giuglea

Vreau sa ma programez

 

+40 314 219 337

 

+40 732 431 474
+40 723 216 718
+40 770 440 518

 
Copyright Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus