Media
Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Sef de Lucrari in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, departamentul de Chirurgie plastica, Sef de Sectie Chirurgie Plastica la Spitalul Clinic De Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti.
 
Aprilie 2017, DIGI24

Când este necesară chirurgia post-bariatrică

Aproape un sfert dintre români suferă de obezitate. Din ce în ce mai mulţi apelează la chirurgia bariatrică, adică operaţii de micşorare a stomacului. După această etapă mulţi pacienţi rămân însă cu un surplus de piele care deranjează nu doar estetic, ci şi funcţional. Practic, îi împiedică să aibă o viaţă normală.

Martie 2017, ProTV

Dr. Carmen Giuglea vorbeste la ProTV despre chirurgia sanului

Cand chirurgia estetica devine mai mult decat un moft? Cand incepem sa ne gandim la un lifting al sanilor, o marire sau o ajustare estetica? Ce presupune si cum decurge recuperarea post interventie? Dna. Dr. Carmen Giuglea, chirurg estetician, raspunde acestor intrebari la "Vorbeste lumea", la Pro Tv.

Ianuarie 2017, Smart FM

Dr. Carmen Giuglea invitata la Smart FM

Dr. chirurg estetician Carmen Giuglea ne-a vorbit astazi la Smart FM despre chirurgia conturului corporal, solutie post-bariatrica integrata procesului de slabire a pacientilor care sufera de obezitate morbida.

Decembrie 2016, Observator Antena1

Dr. Carmen Giuglea vorbeste la Observator despre chirurgia conturului corporal, operatia care reda increderea dupa slabire


Decembrie 2016, Digi 24

Dr. Carmen Giuglea vorbeste la Digi Matinal despre chirurgia conturului corporal

Dupa operatiile bariatrice si slabire apare excesul tegumentar, care ii impiedica pe pacienti sa aiba o viata normala. O persoana care a slabit peste 40 kg are nevoie de mai multe operatii, care pot fi efectuate combinat de catre o echipa de chirurgie postbariatrica. Zone care necesita interventii: abdomen, brate, coapse, fata.

16.10.2014, Metropotam

Operații gratuite pentru reconstrucția sânilor la spitalul Sf. Ioan din București

DR. CARMEN GIUGLEA realizează operații GRATUITE de reconstrucție a sânilor adresate pacientelor ce au suferit mastectomii cauzate de cancerul mamar.

16.10.2014, Explore Medicine TV

Declarația DR. CARMEN GIUGLEA în ceea ce privesc reconstrucțiile mamare

"Femeile care au suferit mastectomii cauzate de cancer pot beneficia gratuit de reconstrucție de sân cu implant ", declară DR. CARMEN GIUGLEA șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. Ioan din capitală.

16.10.2014, Sanatatea Buzoiana

"Pacientele care au suferit mastectomii ezită să apeleze la operații de reconstrucție prin implant"

DR. CARMEN GIUGLEA împreună cu echipa sa de specialiști de la spitalul Sf. Ioan București intenționează să transforme unitatea într-un centru de referință în ceea ce privește reconstrucția mamară postmastectomie și încurajează pacientele să se opereze, intervenția fiind DECONTATĂ de CNAS.

16.10.2014, radiofxnet.ro

"Conferință de presă Spitalul Sf. Ioan, 15 octombrie 2014, BRA DAY"

Dr. CARMEN GIUGLEA medic primar și șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. ioan București
15.10.2014, Evenimentul zilei

Reconstrucție de sân la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală

DR. CARMEN GIUGLEA împreună cu echipa sa de specialiști de la spitalul Sf. Ioan București ajută femeile care au suferit în urma unei mastectomii să își recapete integritatea corporală.

10.10.2014, Ring

Veste bună pentru româncele care au făcut MASTECTOMIE! Acum pot beneficia de IMPLANTURI GRATUITE

DR. CARMEN GIUGLEA șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. Ioan București s-a implicat total în programul de reconstrucție mamară pentru a ajuta pacientele care au suferit în urma unei mastectomii.
Taguri: dr. Carmen Giuglea, Carmen Giuglea, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie estetica bucuresti, clinica perfect estetic, microchirurgie reconstructiva, marire sani, pret marire sani, pret operatie sani, clinica chirurgie estetica, operatie estetica, implanturi cu silicon, micsorare sani, ridicare sani, mamoreductie, augmentare mamara, marire buze, injectii botox, lipoaspiratie, operatie la nas, corectare nas, micsorare nas, liposuctie, rinoplastie, rinocorectie, lifting facial, corectie pleoape, blefaroplastie, corectie urechi, otoplastie, lipofilling, abdominoplastie, modelare abdomen, mentoplastie, micsorarea barbiei, ginecomastie, lipectomie, marire fese, marire penis, reducere labii, silicoane, pret silicoane, implant silicon, remodelare corp, intinerire faciala, infrumusetare faciala


Articole

Augmentare mamara - Dosar complet
Augmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de ...
Liftingul de coapse

Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa ...
  CV complet dr. Carmen Giuglea

Vreau sa ma programez


+40 314 219 337


+40 732 431 474 | +40 723 216 718


giugleacarmen@yahoo.com

 
Copyright Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus